Фирма „Юник глас” ООД е основана през 2008 г. от специалисти с дългогодишен опит в работата със стъкло. Нашият екип Ви предлага нестандартни и оригинални екстериорни и интериорни решения по индивидуален проект, изцяло съобразен с Вашите потребности и желания. Ние изработваме и монтираме витрини, врати, козирки, парапети, преградни стени, огледала, облицовъчни плочки от цветно стъкло, бюра, маси и различни аксесоари за Вашето обзавеждане от стъкло, които носят повече стил и комфорт както в дома, така и във Вашия офис, заведение, хотел или административна сграда.


Нашият проектантски отдел предоставя и възможност за консултации от архитект, свързани с проектирането и узаконяването на Вашите обекти, както и с вземането на оптималното решение за Вашия интериор.

Фирмата работи с продуктите на световноизвестни фирми в областта на стъклото като Glaverbel, обковите за стъкло Dorma и MAB. Ние консултираме професионално, изготвяме идеен проект, съобразен с Вашите изисквания, и гарантираме прецизното му изпълнение в договорения срок.


За изработените и монтирани от нас продукти гарантираме:
 
  • Високо качество на изделията
  • Функционалност
  • Сигурност
  • Естетика